"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Macedonian / Македонски


Медитација "враќање на светлината" 20/21.01.2019 

Водечка медитација: https://www.youtube.com/watch?v=CUOFoT2EvRU

Оваа медитација им помага на светлосните сили да ја закотват енергијата на светлината на површината на планетата, што е потребно за забрзување на процесот за решавање на ќор-сокакот помеѓу светлината и мрачните сили, и конечно ослободување на човештвото. Бројот на луѓе кои ќе ја прават оваа медитација е единствениот највлијателен фактор во моќта на површинската човечка популација за забрзување на процесот.

Ние можеме да ја достигнеме критичната маса од 144.000 луѓе што ќе ја прават оваа медитација! Ова ќе создаде масивна верижна реакција во енергетското поле во светот. Светлосните сили ќе се фокусираат на целиот американски континент (Северна и Јужна Америка), кој целосно ќе биде покриен од затемнувањето:
https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

Астролошката карта за нашата медитација покажува моќен Гранд квадрат меѓу конјунктот на Месечината и Месечевиот чвор (Lunar Node) во опозиција со Сонцето и Меркур, и во квадрат со Уран, Ерис и Палас. Повеќе планети во оваа карта прават бројни моќни аспекти (околу 20 аспекти во целост!) во однос со Галактичкиот центар, Плејада и Сириус. Оваа моќна конфигурација создава точка на максимална напнатост која се ослободува во голем космички пробив.
Во тој момент, Космичкото Централно Сонце ќе испрати огромен пулс на светлината низ целото Создание. Овој пулс ќе биде иницијатор за почетокот на конечното отстранување на целата темнина од Созданието и за активирање на почетокот на подготовките за новиот космички циклус.
Светлосните сили имаат одреден план за овој ден и тој план ќе се открие само по завршувањето на медитацијата.
Целта на нашата медитација е да се зацврсти што е можно повеќе Светлина на површината на планетата.
Ние ќе ја правиме оваа медитација во моментот на максимумот на затемнувањето на месечината во понеделник, 21 јануари во 00:11 часот EST во Њујорк. Ова е еднакво на 2:11 часот JST во Токио, 13:11 CST во Тајпеј и Пекинг, 7:11 по EET во Каиро, 6:11 часот наутро во Париз, 05:11 GMT во Лондон. Во централниот и западниот дел на САД се уште ќе биде недела, 20 јануари, а времето ќе биде: 23:11 CST во Чикаго, 10: 11 часот MST во Денвер и 9:11 часот PST во Лос Анџелес.
Можете да го проверите времето на медитацијата за вашата временска зона овде:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html…

Инструкции:
1. Користете сопствена техника, за да се доведете до релаксирана состојба на свесноста.
2. Вашата намера нека биде насочена, да ја искористите оваа медитација, како средство за доведување на светлината на површината на планетата.
3. Визуелизирајте столб од брилијантна бела светлина, која произлегува од Космичкото Централно Сонце, поминувајќи низ Централните Сонца на сите галаксии во овој универзум. Потоа визуелизирајте ја оваа светлина, како влегува низ Централното Галактичко Сонце, поминувајќи низ Алконе Плејаданската ѕвездена порта, потоа поминувајќи низ Сириус ѕвездената порта, потоа навлегувајќи во нашиот сончев систем, поминувајќи низ сите суштества на светлината во нашиот сончев систем, потоа низ сите суштества на планетата Земја и на крајот, преку вашето тело, до центарот на Земјата.
4. Визуелизирајте ја оваа светлина, како ја трансформира сета преостаната темнина во овој Универзум, се додека не остане само светлина. Визуелизирајте го започнувањето на новиот голем космички циклус, донесувајќи чиста светлина, љубов и радост за сите битија во целиот Универзум.
5. Кренете ги рацете над вашата глава и започнете да го ротирате вашето тело во правец на стрелките на часовникот.
6. Додека го правите тоа, пејте ја мантрата "ИИИИ" вибрирајќи низ вашето тело и визуелизирајте го вашето тело, како се претвора во брилијантен столб светлина, со милиони ѕвезди обоени со боите на виножитото, расфрлани во рамките на тој столб на светлина.
3. Продолжете да ја пеете мантрата и да ротирате. После неколку минути, спуштете ги рацете близу вашето тело и продолжете да ротирате во насока на стрелките на часовникот.
4. Додека го правите тоа, започнете да пеете мантра "ЕЕЕААА", така што ќе вибрира низ вашето тело и визуелизирајте виор од светлина во боите на виножитото, проширувајќи се од вашето срце, надвор низ целата планета.
Овој вортекс со боја на виножито го повикува присуството на вашите двојни (пламен) души, сродни души, духовни фамилии, вашите духовни водичи, вознесени мастери, Плејаданци, ангели, делфини и други суштества на светлината. Визуелизирајте ги вашите двојни души, сродни души и вашите духовни фамилии, како се будат и се спојуваат со вас во Едно битие, во мандала на светлината.
Предложеното време за нашата медитација е 20 минути.
Божицата сака светлина и светлина нека биде!

Новости за враќање на светлината:
http://2012portal.blogspot.com/

Prepare for change Macedonia (Facebook)
Медитација за Настанот (Event  - от) 2015-11-21

Споделете! Повторно е време  за акција. Време е да ја земеме судбината на нашиот свет во наши раце! Сите сме согласни дека процесот на планетарно ослободување трае долго. Ова е наша шанса колективно да го забрзаме процесот. Поради тоа, ќе се сретнеме во помали или поголеми групи, индивидуално или во двојки на 21 ноември. На тој ден ќе заврши многу битен циклус и ќе започне нов.  На тој ден ќе се збираме во групи, за да се повика присуство и интервенција на позитивните вонземски ѕвездени браќа и сестри како и подземните битија на Светлината кои ќе ни помогнат во процесот на ослободување на нашата планета од тиранијата на силите на темнината и за прв пат во историјата ќе имаме шанса да ја креираме сопствената судбина како слободни жители на Земјата.
Нашиот клучен напор на овој ден ќе значи активирање на планот така што ќе може да дојде до негова реализација. Нашата активација на тој ден е наша декларација за победа на Светлината. Споделете ја низ целиот свет! Ве молам, објавете ја на вашите веб страни и блогови. Ако знаете некој алтернативен медиум, може да им го испратите. Научни студии ги имаат потврдено позитивните ефекти на масовната медитација врз човековото општество, така што секој од вас што ќе учествува во оваа медитација, всушност може да помогне да се приближиме кон Event - от.
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/
Оваа медитација ќе се одвива во сабота, 21-ви ноември, во 21:12 централно европско време (тоа е и по македонско време - заб.прев.).
Инструкции:
1. Користете сопствена техника да се доведете до релаксирана состојба на свеста.
2. Поставете си за цел, да ја искористите оваа медитација како средство за забрзување на процесот на обелоденување (disclosure) и Event - от.
3. Визуелизирајте сноп светлина како произлегува од вашата soul star чакра (20 см над вашата глава) кон soul star чакрите на сите што медитираат.

4. Визуелизирајте колективен сноп светлина кој се шири кон енергетската мрежа на Земјата и се поврзува со soul star чакрите на сите свесни битија над и под  површината на планетата и низ сончевиот систем. Визуелизирајте како сити битија вклучени во ситуацијата на Земјата се хармонизираат, со цел реализација на обелоденувањето и Event  - от на позитивен начин, што е можно побрзо. Визуелизирајте ги сите плазма стренџлет и топлет бомби, како безопасно  се отстрануваат. Визуелизирајте како сите технологии на егзотично оружје се разоткриваат, а потоа и отстрануваат без никаков напор. Визуелизирајте масовно објавување на информации за екстратерестријално присуство и тајните вселенски програми преку масовните медиуми. Визуелизирајте го Event  - от и конечното ослободување на планетата Земја.


No comments:

Post a Comment