"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Bosnian / Bosanski

GLOBALNA MEDITACIJA ZA DOGAĐAJ 21. novembar 2015.

Vrijeme je da ponovo poduzmemo akciju! Vrijeme je da uzmemo u ruke sudbinu našeg svijeta! Svi se slažemo s tim da proces oslobođenja naše planete predugo traje. Ovo je naša šansa da zajedno, kolektivno ubrzamo proces. Zato ćemo se organizovati, na dan 21. novembra, u manjim ili većim grupama, ili pojedinačno. Važan ciklus će se završiti, a drugi početi na taj dan . Ovo je ključni momenat kada možemo iskoristiti moć kolektivne manifestacije, kao okidač promjena koje očekujemo. Mase ljudi će se okupiti na taj dan i zatražiti prisustvo i intervenciju pozitivnih vanzemaljskih  bića i bića iz unutrašnjosti planete, koji će pomoći u procesu oslobađanja naše planete od tiranije zlih sila, nakon čega ćemo, po prvi put u našoj istoriji, imati šansu da sami stvaramo svoju sudbinu, kao slobodni građani planete Zemlje. Naš zajednički poduhvat tog dana će poslužiti kao pokretač  za aktiviranje Plana (za oslobođenje). Ovo aktiviranje na taj dan je naša deklaracija pobjede (svjetla). Podijelite ovaj video širom svijeta! Molimo vas da ga postavite na svoje web stranice i blogove. Ako poznajete nekoga iz alternativnih medija, možete to i njima poslati. Možete kreirati grupu na Fejsbuku u okviru vaše  grupe prijatelja, obavještavajući tako ljude u vašem dijelu svijeta. Potrebna nam je takođe jedna glavna grupa na Fejsbuku za ovaj događaj. Možete napraviti i video o ovom i postaviti ga na Youtube. Naučne studije su potvrdile pozitivne efekte masovne meditacije na ljudsko društvo, tako da svako od vas koji budete učestvovali u ovoj meditaciji može zaista pomoći da se Događaj ranije dogodi. Ova meditacija će se odvijati u subotu, 21. novembra u  9:12 pm po centralnom evropskom vremenu (CET). To je: 10:12 pm EET u Kairu, 8:12 pm GMT u Londonu, 3:12 pm EST u Nju Jorku, 2:12 pm CST u Čikagu, 1:12 pm MST u Denveru, 12:12 PST u Los Anđelesu, i 4:12 am CST, nedelja, 22. Novembar, u Taipeiu.
Instrukcije: Koristite svoju tehniku za opuštanje (udobno sjedite i opustite se) Kažite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao sredstvo za ubrzanje procesa razotkrivanja i Događaja. Zamislite svjetlosni snop koji izlazi iz vaše Soul star čakre (20 centimetara iznad vaše glave) i povezuje se sa istom  čakrom  svih drugih meditanata. Zamislite sada taj kolektivni svjetlosni snop kako se širi i povezuje sa energetskom mrežom Zemlje, i povezuje sa soul star čakrom svakog živog bića na površini planete, ispod površine i širom našeg Solarnog sistema. Zamislite sva bića koja su uključena u situaciju na Zemlji kako harmonično doživljavaju svrhu ostvarenja procesa razotkrivanja i Događaja što je prije moguće na pozitivan način. Zamislite kako su sve plazma strangelet i toplet  bombe uklonjene bez problema. Zamislite kako je svo drugo egzotično oružje I tehnologije pronađeno i uklonjeno bez problema. Zamislite potpuni proces razotkrivanja, potpunu objavu informacija o vanzemaljskom prisustvu i tajnim svemirskim programima u masovnim medijima. Zamislite kako se  Događaj dešava, konačno oslobađajući planetu Zemlju.
Dodatne informacije o meditaciji za Dogažaj
http://2012portal.blogspot.com
Više informacija o Događaju možete
pronaći u ovom tekstu:
http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event


No comments:

Post a Comment