"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Bulgarian / Български

Playlist

21.11.2015 Медитация за Събитието

Отново е време да действаме! Време е да вземем в своите ръце съдбата на нашия свят!
Всички сме съгласни, че процесът на освобождаване на планетата се проточи прекалено дълго.
Това е за нас възможност колективно да ускорим този процес.
Затова на 21 ноември ние ще се съберем в групи, големи и малки, индивидуално и по двойки.
На този ден завършва важен цикъл и започва нов.
Това е момент на промяна, който можем да използваме като усилвател на нашата колективна сила за материализиране за да предизвикаме промените, които всички очакваме.
Всички ние ще се съберем на този ден и ще призовем присъствието и намесата на добронамерени извънземни Звездни братя и сестри, и същества на Светлината от вътрешността на Земята, които ще ни помогнат в процеса на освобождение на нашата планета от тиранията на тъмните сили, така че за пръв път в нашата история ние ще имаме възможност да творим своята съдба като свободни граждани на Земята.
Нашите общи усилия в този ден ще са катализатор, който ще подпомогне задействането на Плана, така че той да може да се реализира.
Активирането ни в този ден е нашата декларация за Победа на Светлината.
Ако знаете за алтернативни медийни средства, можете да го изпращате и на тях.
Ние ще направим тази медитация в събота, 21 ноември, в 22:12 ч. българско време.
Инструкции:
1. Използвайте техника по ваш избор за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.
2. Заявете своето намерение да използвате тази медитация като средство за ускоряване на процеса водещ към Разкриването и към Събитието.
3. Визуализирайте лъчи от Светлина, които се излъчват от вашата чакра на Душевната Звезда (20 см. над главата ви) в чакрите на Душевните Звезди на всички участници в медитацията.
4. Визуализирайте как образуваната колективна мрежа от лъчи от Светлина се разширява в енергийната решетка на Земята и се свързва с чакрите на Душевните Звезди на всички чувстващи същества на повърхността на планетата, под повърхността на планетата и в цялата Слънчева система.
Визуализирайте как всички същества участващи в ситуацията на Земята се хармонизират с цел осъществяване на Разкриването и на Събитието възможно най-скоро и по позитивен начин. Визуализирайте как всички плазмени бомби биват безопасно премахнати. Визуализирайте как всички други екзотични оръжейни технологии биват разкрити и после лесно премахнати. Визуализирайте пълно Разкриване на информацията за извънземно присъствие и за тайните космически програми чрез средствата за масова информация.
Визуализирайте как Събитието се реализира, освобождавайки окончателно планетата Земя.

http://2012portal.blogspot.bg/


IS:IS Активиране на портала Втора Част 

Дойде момента да се върнем в действие! Време е да вземем съдбата на нашия Свят в ръцете си! За това ще се срещнем в големи групи и малки, като индивиди и двойки, в момента на квадрата Уран-Плутон на 15 декември 2014. Много от нас ще се съберат за да закотвят енергиите на Божествения вихър и така ще създадат един светъл и хармоничен канал на демонстрацията за финалното освобождаване на Планетата.Прозорец на Възможност 2014-2015

Нов Прозорец на Възможност ще се отвори скоро на повърхността на тази планета. Този Прозорец на Възможност е нашият най-голям шанс досега да направим окончателният ни пробив към освобождение. Въпреки че битката далеч не е свършила, групата Химера губи силата си с най-бързи досега темпове в историята на човечеството и светлината в края на тунела ясно се вижда. Този Прозорец на Възможност ще се отвори на 15 декември 2014, повратната му точка ще е на 21 януари 2015 и ще се затвори на 17 март 2015.
Планетарно освобождение СЕГА! 

Всички ние осъзнаваме, че има сили в банковата система, военно-индустриалният комплекс, както и в не-материалните планове, които не желаят човечеството да бъде свободно. 
Те откраднаха парите ни (нашите ресурси) Те отровиха храната ни. Те се опитват да отнемат свободата ни. Те се опитват да отнемат щастието ни. Ние няма да им разрешим.
ЗАВРЪЩАНЕТО КЪМ НЕВИННОСТТА 21.12.2013


След изключително успешното активиране на портала Аион, е време да се предприемат действия отново! Затова ще се срещнем в големи и малки групи,както индивидуално, така и колективно, по време на слънцестоенето на 21 декември, за да изпитаме Завръщането към Невинността.АКТИВИРАНЕ НА ПОРТАЛА АИОН 23-11-2013

Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на хелиоцентричния квадрат Уран-Плутон на 23 ноември. Много от нас ще се съберат и ще визуализират Събитието случващо СЕГА и по този начин ще бъде създаден ясен и хармоничен канал за проявление на окончателното освобождение на планетата.