"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Bulgarian / Български

Playlist

Активиране Завръщането на Светлината 21-01-2019

водена медитация: https://www.youtube.com/watch?v=Yv-a591zdis

Тази медитация ще помогне на Силите на Светлината да заземят енергията на Светлината на повърхността на планетата, за да се разреши патовата ситуация между Силите на Светлината и тъмните сили, най-накрая освобождавайки човечеството. Броят на хората участващи в тази медитация е единственият най-влиятелен фактор, в обхвата на възможностите на човешкото население на повърхността, за ускоряване на процеса.

Ние можем да постигнем критичната маса от 144 000 души, които правят тази медитация! Това ще създаде мощна изцелителна верижна реакция в енергийното поле в цял свят. Силите на Светлината ще се съсредоточат върху целия американски континент (Северна и Южна Америка), който ще бъде напълно покрит от затъмнението.

Астрологичната диаграма за нашата медитация показва мощен Голям Квадрат между луната и лунния възел, срещу Слънцето и Меркурий, и в квадрат с Уран, Ерис и Палас. Много планети в тази диаграма правят многобройни мощни аспекти (общо около 20 аспекта!) с Галактическия център, Плеядите и Сириус. Тази мощна конфигурация създава точка на максимално напрежение, която се освобождава в голям космически пробив.

В този момент Космическото Централно Слънце ще изпрати огромен пулс от Светлината през цялото Творение. Този импулс ще даде начало на  окончателното премахване на цялата тъмнина от Сътворението и ще задейства  началото на подготовката за новия космически цикъл.

Силите на Светлината имат определен план за този ден и този план ще бъде разкрит едва след като медитацията приключи.

Целта на нашата медитация е да закотвим колкото се може повече Светлина на повърхността на планетата.

Ние ще направим тази медитация в момента на максимума на лунното затъмнение в понеделник, 21 януари в 07:11 ч. българско време.

Инструкции:

1.      Използвайте своя техника да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2.      Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за довеждане на Светлината на повърхността на планетата.

3.      Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина излъчваща се от Космическото Централно Слънце, която после се разклонява разпределяйки се към Централните Слънца на всички галактики в тази вселена. После визуализирайте как тази Светлина влиза през Централното Галактическо Слънце, преминава през плеядианския звезден портал на Алцион, после през звездния портал на Сириус, после влиза в нашата Слънчева система и преминава през всички същества на Светлината в нашата Слънчева система, после през всички същества на планетата Земя, и през вашето тяло до центъра на Земята.

4.      Визуализирайте как тази Светлина преобразува всичкия останал мрак в тази Вселена докато накрая остане само Светлина. Визуализирайте как започва нов велик космически цикъл, който носи чиста Светлина, Любов и Щастие на всички същества в цялата Вселена.

5.      Вдигнете ръце над главата си и започнете да въртите тялото си по часовниковата стрелка.

6.      Докато правите това пейте мантрата "иии-и", така че тя да вибрира в цялото ви тяло, и визуализирайте как тялото ви се превръща в блестяща колона от Светлина, като в тази колона има пръснати милиони звезди в цветовете на дъгата.

7.      Продължете да пеете мантрата и да се въртите. След няколко минути свалете ръце близо до тялото си и продължете да се въртите по часовниковата стрелка.

8.      Докато правите това започнете да пеете мантрата „еее-ааа“, така че тя да вибрира в тялото ви, и визуализирайте един вихър от Светлина в цветовете на дъгата, който се разширява от сърцето ви навън и обхваща цялата планета.

Този вихър в цветовете на дъгата призовава присъствието на вашите души близнаци, сродни души, душевни семейства, вашите духовни водачи, Възнесените Учители, Плеядианците, ангелите, делфините и други същества на Светлината. Визуализирайте как вашите души близнаци, сродни души и душевни семейства се събуждат и сливат с вас в Едно същество в една мандала от Светлина.

Препоръчителна продължителност на медитацията – 20 минути.


Богинята иска Светлина и ще бъде Светлина!
21.11.2015 Медитация за Събитието

Отново е време да действаме! Време е да вземем в своите ръце съдбата на нашия свят!
Всички сме съгласни, че процесът на освобождаване на планетата се проточи прекалено дълго.
Това е за нас възможност колективно да ускорим този процес.
Затова на 21 ноември ние ще се съберем в групи, големи и малки, индивидуално и по двойки.
На този ден завършва важен цикъл и започва нов.
Това е момент на промяна, който можем да използваме като усилвател на нашата колективна сила за материализиране за да предизвикаме промените, които всички очакваме.
Всички ние ще се съберем на този ден и ще призовем присъствието и намесата на добронамерени извънземни Звездни братя и сестри, и същества на Светлината от вътрешността на Земята, които ще ни помогнат в процеса на освобождение на нашата планета от тиранията на тъмните сили, така че за пръв път в нашата история ние ще имаме възможност да творим своята съдба като свободни граждани на Земята.
Нашите общи усилия в този ден ще са катализатор, който ще подпомогне задействането на Плана, така че той да може да се реализира.
Активирането ни в този ден е нашата декларация за Победа на Светлината.
Ако знаете за алтернативни медийни средства, можете да го изпращате и на тях.
Ние ще направим тази медитация в събота, 21 ноември, в 22:12 ч. българско време.
Инструкции:
1. Използвайте техника по ваш избор за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.
2. Заявете своето намерение да използвате тази медитация като средство за ускоряване на процеса водещ към Разкриването и към Събитието.
3. Визуализирайте лъчи от Светлина, които се излъчват от вашата чакра на Душевната Звезда (20 см. над главата ви) в чакрите на Душевните Звезди на всички участници в медитацията.
4. Визуализирайте как образуваната колективна мрежа от лъчи от Светлина се разширява в енергийната решетка на Земята и се свързва с чакрите на Душевните Звезди на всички чувстващи същества на повърхността на планетата, под повърхността на планетата и в цялата Слънчева система.
Визуализирайте как всички същества участващи в ситуацията на Земята се хармонизират с цел осъществяване на Разкриването и на Събитието възможно най-скоро и по позитивен начин. Визуализирайте как всички плазмени бомби биват безопасно премахнати. Визуализирайте как всички други екзотични оръжейни технологии биват разкрити и после лесно премахнати. Визуализирайте пълно Разкриване на информацията за извънземно присъствие и за тайните космически програми чрез средствата за масова информация.
Визуализирайте как Събитието се реализира, освобождавайки окончателно планетата Земя.

http://2012portal.blogspot.bg/


IS:IS Активиране на портала Втора Част 

Дойде момента да се върнем в действие! Време е да вземем съдбата на нашия Свят в ръцете си! За това ще се срещнем в големи групи и малки, като индивиди и двойки, в момента на квадрата Уран-Плутон на 15 декември 2014. Много от нас ще се съберат за да закотвят енергиите на Божествения вихър и така ще създадат един светъл и хармоничен канал на демонстрацията за финалното освобождаване на Планетата.Прозорец на Възможност 2014-2015

Нов Прозорец на Възможност ще се отвори скоро на повърхността на тази планета. Този Прозорец на Възможност е нашият най-голям шанс досега да направим окончателният ни пробив към освобождение. Въпреки че битката далеч не е свършила, групата Химера губи силата си с най-бързи досега темпове в историята на човечеството и светлината в края на тунела ясно се вижда. Този Прозорец на Възможност ще се отвори на 15 декември 2014, повратната му точка ще е на 21 януари 2015 и ще се затвори на 17 март 2015.
Планетарно освобождение СЕГА! 

Всички ние осъзнаваме, че има сили в банковата система, военно-индустриалният комплекс, както и в не-материалните планове, които не желаят човечеството да бъде свободно. 
Те откраднаха парите ни (нашите ресурси) Те отровиха храната ни. Те се опитват да отнемат свободата ни. Те се опитват да отнемат щастието ни. Ние няма да им разрешим.
ЗАВРЪЩАНЕТО КЪМ НЕВИННОСТТА 21.12.2013


След изключително успешното активиране на портала Аион, е време да се предприемат действия отново! Затова ще се срещнем в големи и малки групи,както индивидуално, така и колективно, по време на слънцестоенето на 21 декември, за да изпитаме Завръщането към Невинността.АКТИВИРАНЕ НА ПОРТАЛА АИОН 23-11-2013

Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на хелиоцентричния квадрат Уран-Плутон на 23 ноември. Много от нас ще се съберат и ще визуализират Събитието случващо СЕГА и по този начин ще бъде създаден ясен и хармоничен канал за проявление на окончателното освобождение на планетата.