"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Dutch / Nederlands

Op dit blog tref je vertaalde artikelen aan van Cobra, interviews (daar wordt momenteel aan gewerkt), The Event, de community-leiders brief voor the Event, en video's (ondertiteld). Van nu af aan zullen we direct de nieuwe posts op Cobra's site vertalen, zodat je in het Nederlands wordt geïnformeerd. Als je een vertaling/samenvatting wilt van iets uit het verleden, laat het ons weten, zodat je goed geïnformeerd bent in je eigen taal. 
http://eventnl.wordpress.com

Playlist


Terugkeer van het Licht Activatie – 20/21 januari 2019 

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op de oppervlakte van de planeet te gronden, om de impasse op te lossen tussen het Licht en de duistere krachten, om eindelijk de mensheid vrij te maken. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de kracht van de oppervlakte mensheid om het proces te versnellen.

Wij kunnen de kritieke massa halen… 144.000 mensen die aan deze meditatie meedoen! Dit zal een enorme kettingreactie van genezing creëren in het wereldwijde energieveld. De Lichtkrachten zullen hun focus richten op het gehele Amerikaanse continent (Noord en Zuid Amerika), dat geheel door de verduistering zal worden gedekt.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

De astrologische kaart voor onze meditatie toont een krachtig Grand Square tussen Maan en Maanknoop conjunct, tegenover Sun en Mercurius, en een vierkant makend met Uranus, Eris en Pallas.

Heel veel planeten in deze kaart hebben ontelbare krachtige aspecten (zo’n 20 in totaal) met het Galactische Centrum, de Pleiaden en Sirius. Deze krachtige configuratie creëert een punt van maximale druk dat wordt vrijgelaten in een grote kosmische doorbraak.

Op dat moment zal de Kosmische Centrale Zon een enorme puls van Licht door de gehele Schepping sturen. Deze puls zal een trigger zijn voor het begin van de uiteindelijke verwijdering van al het duister uit de Schepping en een trigger voor het begin van de voorbereidingen voor de nieuwe kosmische cyclus.

De Lichtkrachten hebben een bepaald plan voor die dag en over dit plan zal alleen wat worden gezegd nadat de meditatie is voltooid.

Het doel van onze meditatie is om zoveel mogelijk Licht op de oppervlakte van de planeet te verankeren.

Wij zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de maansverduistering op maandag January 21th at 00:11 am EST in New York. This equals 2:11 pm JST in Tokyo, 1:11 pm CST in Taipei and Beijing, 7:11 am EET in Cairo, 6:11 am CET in Paris, 5:11 am GMT in London. Central and western part of US will still have Sunday, January 20th , the timing will be: 11:11 pm CST in Chicago,10:11 pm MST in Denver and 9:11 pm PST in Los Angeles.

Red: in onze tijdzone moeten wij vroeg uit de veren, 06.11 uur ’s ochtends.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone checken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

Instructies:

1.Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het Licht naar de oppervlakte van de planeet te brengen.

3.Visualiseer een kolom briljant wit Licht die van de Kosmische Centrale Zon komt, en die wordt verdeeld naar de Centrale Zonnen van alle galaxies in dit universum. Visualiseer vervolgens dat dit Licht binnenkomt via de Galactische Centrale Zon, door de Alcyone Pleiadische sterrenpoort gaat, dan door de Sirius sterrenpoort, ons zonnestelsel binnenkomt en door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat, en dan door alle wezens op de planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

4.Visualiseer dat dit Licht alle overgebleven duister in dit universum transmuteert totdat er alleen Licht is overgebleven. Visualiseer dat een nieuwe grote kosmische cyclus begint die puur Licht, Liefde en Geluk brengt naar alle wezens in het gehele universum.

5.Strek je handen boven je hoofd en ga jouw lichaam met de klok mee ronddraaien.

6.Terwijl je dat doet zing je de mantra iiiii zodat het door jouw hele lichaam vibreert en je visualiseert dat jouw lichaam geleidelijk verandert in een briljante kolom van Licht, met miljoenen regenboogkleurige sterren die zich binnen deze kolom van Licht verspreiden.

7.Blijf de mantra zingen en ronddraaien. Na een paar minuten laat je jouw handen langs jouw lichaam zakken en je gaat door met de klok mee te draaien.

8.Terwijl je dat doet begin je de mantra eeeeaaaa te zingen zodat het door jouw lichaam vibreert en je visualiseert een regenboog draaikolk van Licht die zich vanuit jouw hart naar buiten door de gehele planeet uitbreidt.

Deze regenboog draaikolk roept de aanwezigheid op van jouw tweelingzielen, zielsverwanten, zielfamilies, spirituele gidsen, opgestegen meesters, Pleiadians, engelen, dolfijnen en andere wezens van Licht. Visualiseer dat jouw tweelingzielen, zielsverwanten en zielfamilies ontwaken en met jou samensmelten in Eén Wezen in een mandala van Licht.

De tijdsduur voor deze meditatie is 20 minuten.

De Godin wil Licht en er zal Licht zijn!
http://2012portal.blogspot.com

https://eventnl.wordpress.com


Vertaald door Veronica


Event meditatie 21 november 2015.

Het is tijd om weer in actie te komen !
Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen !
We zijn het er allemaal over eens dat het proces van de bevrijding van de planeet te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen.
Daarom zullen we met elkaar samenkomen, in groepen groot of klein, als individuen en stellen, op 21 november. Op die dag eindigt een belangrijke cyclus en een nieuwe begint. Dit is het keerpunt waar we onze collectieve kracht van manifestatie kunnen gebruiken door het in te zetten als een kern om de veranderingen te triggeren waar we allemaal op wachten. Massa's zullen op die dag bij elkaar komen en de aanwezigheid en de interventie van positieve buitenaardsen sterrenbroeders en sterrenzusters en van de ondergronds aanwezige wezens van Licht aanroepen, die ons zullen assisteren in het proces van bevrijding van onze planeet van de tirannie van de duistere krachten, zodat wij voor de eerste keer in onze geschiedenis de kans zullen hebben om onze eigen bestemming te creëren als vrije inwoners van de Aarde. Onze massale inspanning op deze dag zal de trigger zijn die zal helpen om het Plan te activeren zodat het in vervulling kan gaan.
Onze activatie op die dag is onze verklaring van Overwinning van het Licht. Zeg dit voort !
Deel het wereldwijd ! Alsjeblieft, post het op je websites en blogs.
Als je alternatieve media kent kun je het naar ze toe sturen.
Je kunt een Facebook groep creëren voor jouw lokale groep van mensen die dit doen in jouw deel van de wereld.
Wij moeten ook een hoofd-Facebookgroep hebben voor deze gebeurtenis. Je kunt hiervoor een video creëren en het op Youtube posten.
Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten in de menselijke gemeenschap van massa meditaties bevestigd, dus ieder van jullie die deelneemt aan deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event dichter bij ons te brengen:
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html
We zullen deze meditatie doen op zaterdag 21 november om 9:12 pm Central European Time (CET) (red.: dus 's avonds om 21.12 uur; dit is de tijd van de meditatie voor de tijdzone waar Nederland in ligt).
Dit komt overeen met 10:12 pm EET in Cairo, 8:12 pm GMT in London, 3:12 pm EST in New York, 2:12 pm CST in Chicago, 1:12 pm MST in Denver en 12:12 pm PST in Los Angeles, en 4:12 am CST on Sunday, November 22nd in Taipei.
 http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168
Instructies:
1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn  te brengen.
2. Richt je intentie erop deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces naar openbaarmaking en de Event te versnellen.
3. Visualiseer een straal van Licht die uitstraalt van jouw ziels-ster-chakra (20 cm. boven je hoofd) in de ziels-ster-chakra's van iedereen die aan het mediteren is.
4. Visualiseer dat de nu collectieve straat van Licht zich uitbreidt in het energiegrit van de Aarde en zich verbindt met de ziels-ster-chakra's van elk bewust wezen op de oppervlakte van de planeet, onder de oppervlakte van de planeet, en door het hele zonnestelsel.
Visualiseer dat alle wezens die betrokken zijn bij de situatie op de Aarde worden geharmoniseerd met het doel de openbaarmaking en de Event zodra dat op een positieve manier mogelijk is te manifesteren.
Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen zonder risico worden verwijderd.
Visualiseer dat alle andere exotische wapentechnologieën worden blootgesteld en dan zonder moeite worden verwijderd.
Visualiseer dat volledige openbaarmaking massale intel blootgeeft over de aanwezigheid van buitenaardsen en de geheime ruimteprogramma's, via de massa media.
Visualiseer dat de Event plaatsvindt, eindelijk de planeet Aarde bevrijdend !
Updates over de meditatie voor de Event:
http://2012portal.blogspot.com
Je kunt inspiratie over de Event in dit artikel vinden:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-eventWekelijke Bevrijding Meditatie 2015 (432 Hz)


Schoonmaak-protocol implantaten – door Cobra en Freddy Ground Crew 


Galactische Codex 
Deze Codex wordt de Galactische Codex genoemd en vertegenwoordigt een legale basis voor alle acties van de Confederatie in deze en andere sterrenstelsels.
Deze Codex is geen rigide reeks van externe wetten maar een gesystematiseerde code van innerlijke ethiek van alle zielen van Licht die alle wezens van het Licht zullen aanvaarden vanuit hun vrije wil, omdat het hun innerlijke waarheid weerspiegelt.
We zullen nu de Galactische Codex weergeven in een vorm die begrijpelijk is voor een gemiddeld ontwaakt wezen in een menselijke samenleving. 

http://2012portal.blogspot.hu/2012/04/galactic-codex-normal-0.html

Bevrijd de kolonies! 30 mei, 2015

Het is tijd om weer actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld en het zonnestelsel in eigen hand te nemen! Daarom zullen we in groepen groot en klein, als individuen en koppels, op 30 mei van dit jaar bij elkaar komen. Velen van ons zullen samenkomen en helpen in de doorbraak van de Multidimensional Operations Solar System (MOSS) om de  Lichtkrachten (Light forces) te ondersteunen die nu ons zonnestelsel van de laatste overblijfselen van de duisternis bevrijden.
Zusterschap van de Roos  

In Atlantis, verzamelden zich priesteressen van de Godin in kringen van twaalf om de energie van vrede en harmonie te verankeren. Ze worden de Sisterhood of The Rose genoemd. IS:IS PORTAL ACTIVATION DEEL 1 * 2014 21 April

Het is tijd om opnieuw actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen handen te nemen! Daarvoor zullen we elkaar ontmoeten in kleine en grote groepen, als individu of als koppels, op het moment van het kardinaal Groot Kruis op 21 april vroeg in de morgen om 2:30 uur.
Velen van ons zullen samen verzamelen en zich verankeren in de energieën van de Godin Vortex en zullen zo een duidelijk en harmonieuze kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet creëren.
TERUG NAAR ONSCHULD 2013/12/21

Na de zeer succesvolle activering van het Aion portal, is het tijd om opnieuw actie te nemen! Daarom zullen we elkaar in grote en kleine groepen, als individuen en koppels, op het moment van de zonnewende op 21 december ontmoeten, om de terugkeer naar onschuld te ervaren. Velen van ons zullen bijeenkomen en ons openstellen naar het diepste aspect van ons wezen, de onschuldige ziel, om ons bewustzijn te verankeren buiten de wereld van de spelletjes die de Cabal met ons probeert te spelen.