"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Hungarian / Magyar

Cobra cikkei, információk magyar nyelven: ITT


A Fény Visszatérésének Aktivációja 2019.01.21 

Vezetett meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=TvvHlXEqzIc

Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megoldódjon a Fényerők és a sötét erők között lévő patthelyzet és végre felszabaduljon az emberiség. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot.
El tudjuk érni a meditációt végző 144000 ember kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben. A Fényerők az egész amerikai kontinensre fogják helyezni a fókuszt (Észak- és Dél-Amerikára), amit teljesen le fog fedni a holdfogyatkozás:
https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

A meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható egy erőteljes Nagy Négyszög a Hold és a holdcsomópont együttállása között, a Nappal és a Merkúrral szemben állva és négyszöget formálva az Uránusszal, valamint az Eris és a Pallas bolygóval. Ezen a grafikonon több bolygó is számos erőteljes aspektust alkot (összesen mintegy 20 aspektus!) a Galaktikus Központtal, a Plejádokkal és a Szíriusszal. Ez az erőteljes konfiguráció maximális feszültségpontot teremt, amely egy nagy kozmikus áttörésben oldódik fel.
Ebben az időpontban a Kozmikus Központi Nap egy hatalmas Fényimpulzust fog küldeni mindenhová az egész Teremtésben. Ez az impulzus fogja beindítani a Teremtésből való összes sötétség végső eltávolításának kezdetét és az új kozmikus ciklus előkészületeire való felkészülés kezdetét.
A Fényerőknek konkrét tervük van arra a napra és ez a terv csak a meditáció elvégzése után lesz közzétéve.
A meditációnk célja az, hogy a lehető legtöbb Fényt horgonyozzuk le a bolygó felszínén.
Ezt a meditációt pontban a holdfogyatkozás maximumának pillanatában fogjuk végezni, magyar idő szerint január 21-én 6:11-kor.
Instrukciók:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével elhozd a Fényt a bolygó felszínére.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad az Alcyone plejádi csillagkapun, majd a szíriuszi csillagkapun, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.
4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget ebben az Univerzumban, amíg már csak a Fény marad. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy kozmikus ciklus és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára az egész Univerzumban.
5. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.
6. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.
7. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.
8. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat, szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, delfineket és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az ikerlelked, a lélektársad és lélekcsaládod felébred és Egy lénnyé egyesülnek veled egy Fénymandalában.
A meditáció javasolt időtartama 20 perc.
Az Istennő Fényt akar és Fény lesz!
A "Fény Visszatérése" meditációról szóló friss információk itt lesznek olvashatók:
http://2012portal.blogspot.com
Magyarul: https://2012portal-hungary.blogspot.com

KULCS A SZABADSÁGHOZ MEDITÁCIÓ

Ezt a meditációt a Napfogyatkozás maximumának pillanatában fogjuk végezni augusztus 11-én, közép-európai idő szerint 11:11-kor.
Instrukciók a meditációhoz:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. 

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.
5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.
7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2017/10/napi-meditacio-toplet-bombak.html
A meditáció javasolt időtartama 15 perc.
Az Istennő szabadságot akar és szabadság lesz!
A "Kulcs a Szabadsághoz" meditációról szóló friss információk itt lesznek olvashatók:
http://2012portal-hungary.blogspot.com
http://2012portal.blogspot.com

ESEMÉNY MEDITÁCIÓ 2015.11.21

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért november 21-én kisebb és nagyobb csoportokban, egyedül vagy párokban fogunk találkozni. Aznap lezárul egy fontos ciklus és elkezdődik egy új. Ez az a fordulópont, amikor felhasználhatjuk kollektív manifesztációs erőnket, hogy támpontként szolgáljon azoknak a változásoknak a beindítására, amikre mindannyian várunk.
Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és segítségül hívják azoknak a pozitív földönkívüli Csillagtestvéreinknek és föld alatti Fénylényeknek a jelenlétét és beavatkozását, akik segíteni fognak nekünk a bolygónknak a sötét erők zsarnoksága alól való felszabadítási folyamatában, hogy a történelmünkben először lehetőségünk legyen a Föld szabad polgáraiként megteremteni saját sorsunkat.
Ezen a napon a tömeges erőfeszítésünk fogja beindítani azt a folyamatot, ami segít aktiválni a Tervet, hogy az megvalósulhasson. Ezen a napon az aktiválásunk jelenti a Fény Győzelmének hivatalos bejelentését. Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg a weboldalaitokon és blogjaitokon. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyed környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.
Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt. 
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html
Ezt a meditációt november 21-én, szombaton, közép-európai idő szerint, - vagyis Magyarországon is, 21:12-kor fogjuk végezni. 
Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint. 
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168
Instrukciók:
1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Közzététel és az Esemény felé vezető folyamatot.
3. Vizualizáld, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött), az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé.
4. Vizualizáld, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és összekapcsolódik a világ összes érző lényének Lélekcsillag csakrájával, a felszínen, a felszín alatt és szerte a Naprendszerben. Vizualizáld, hogy minden lény, aki részt vesz a Földön zajló eseményekben, azzal a céllal kerül harmóniába egymással, hogy a lehető leghamarabb megvalósítsák a Közzétételt és az Eseményt pozitív módon.
Vizualizáld, hogy az összes plazma strangelet és toplet bombát épségben eltávolítják. Vizualizáld, hogy leleplezik, majd erőfeszítés nélkül eltávolítják az összes többi egzotikus fegyvert. Vizualizád, hogy megtörténik a földönkívüli jelenlétről és a titkos űrprogramokról szóló teljes felfedés és hatalmas mennyiségű információ lát napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.
Az alábbi cikkben találhatsz inspirációt az Eseménnyel kapcsolatban:
http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event
Az alábbi linken olvashatod az Esemény meditációval kapcsolatos frissítéseket:
http://2012portal.blogspot.comHeti Felszabadító Meditáció 2015 (432 Hz)


Az implantátumok eltávolításának módszere (Cobrától és Freddy Ground Crew-tól) 
http://2012portal.blogspot.hu/2015/06/implants.html
http://recreatingbalance1.blogspot.hu/2015/05/implants-clearing-protocol.html
A magyar csoport oldalán:

https://www.facebook.com/groups/421432088019829/permalink/504636656366038/

Galaktikus Kódex


Ennek a kódexnek a neve Galaktikus Kódex, és a Konföderáció tevékenységének jogalapját képviseli ebben, és más galaxisokban. Ez a Kódex nem külső törvények merev halmazát tartalmazza, hanem minden Fénylélek belső erkölcsének rendszerezett kódját. Ezt a kódot a Fény minden teremtménye szabad akaratából kifolyólag elfogadja, mivel az a belső igazságukat tükrözi.
Szabadítsuk fel a Kolóniákat! 2015.05.30

Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük világunk és a Naprendszer sorsának irányítását! Így hát összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, egyenként vagy párokban ez év május 30-án. Sokan fogunk összegyűlni, hogy segítsük a MOSS (Naprendszer Multidimenzionális Hadművelet) áttörését, és ezzel támogassuk a Fényerőket, akik megszabadítják Naprendszerünket a sötétség maradványaitól.IS:IS PORTÁL AKTIVÁLÁS 2.rész


Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását! így hát a korábbi alkalmakhoz hasonlóan összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban az Uránusz Plútó kvadrát idején 2014.december 15-én.   Sokan fogunk összegyűlni, hogy lehorgonyozzuk az istennő örvény energiáit és ezáltal egy világos és harmonikus csatorna nyilvánul meg a bolygón a végső felszabaduláshoz. A közös meditációnk célja a bolygó felszabadításának a segítése, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél békésebben és simábban történjen meg. A Lehetőség Kapuja 2014-2015


Hamarosan egy új Lehetőség Kapuja nyílik a bolygó felszínén. Ez a Lehetőség Kapuja az eddigi legnagyobb esély, hogy elérjük a végső áttörést a felszabadításhoz. Bár a csata vége még messze van, a Chimera csoport a történelem leggyorsabb tempójában veszíti a hatalmát és a fény az alagút végén tisztán látható. A Lehetőség Kapuja 2014. december 15-én nyílik, 2015. január 21-én lesz a fordulópontja és 2015. március 17-én fog bezárulni.Meditáció Egyiptomért

Egy nagyon kritikus helyzet állt elő az egész Közel-Keleten. Ez egy kétségbeesett végső kísérlete a Cabal erőknek, hogy akadályozzák a haladást a Keleti Szövegség régiójában. Ezért kérték a Fény erők, hogy a lehető legtöbb ember támogassa Egyiptom népét ezzel a meditációval. 


A világ hangjai 

Írta: Dov.
Az emberi lélek ünneplésére, hogy elérjük lehetőségeinknek azokat a magaslatait, amelyek megadják a jogot mindenki számára, hogy békében élhessen. A Világ eseményeinek ünneplésére, melyek megteremtették a béke és harmónia körülményeit és azoknak a vezetőknek és előadóknak, akik inspiráltak minket. Zeneszerző Nils, ének: Clydene Jackson, Ken Stacey és Sandy Howell.


Heti Világmeditáció

Elérkezett az idő számunkra a bolygó felszínén, hogy elérjük az egység és az összefogás egy új fokát, a személyes különbségekre tekintet nélkül, hogy segítsük a bolygót az átalakulásában. 
Ezért a fény erői hívást küldenek minden meditációs csoportnak a bolygón, hogy egyesüljenek és hozzanak létre egy erőteljes pozitív energiamezőt.


Kozmikus Istennő Aktiválás


A 2014. június 21-i napforduló fogja jelezni a Fény erők egy fontos tevékenységének befejezését. Továbbá, a június 21-i nyári napforduló pillanatában a planetáris Istennő archetípus aktiválásának folyamata kezdődik.
A Rózsa Rendje

Atlantiszon az Istennő papnői azért gyűltek össze 12 fős körökben, hogy lehorgonyozzák a béke és harmónia energiáját.  Rózsa Rendjének hívták őket. 2014. június 21-én, a nyári napforduló pillanatában kezdődik a planetáris Istennői archetípus aktiválásának folyamata.


IS:IS portál aktiválás * 2014.04.20-21 

Itt az ideje, hogy a világ sorsa a mi kezünkben legyen! Ezért találkozunk nagy és kis csoportokban, mint egyének és párok a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014. április 20-21-én. Sokan gyűlünk össze és fogjuk lehorgonyozni az Istennő-Örvény energiáit, és ezáltal lesz tiszta és harmonikus a végső felszabadulás megnyilvánulása a bolygón.
A bolygó felszabadítása MOST!

Mindannyiunknak tudomása van arról, hogy olyan erők léteznek a banki szférán és a hadiipari komplexumokon belül, valamint a nem fizikai síkokon is, melyek nem akarják, hogy az emberiség szabad legyen. Ellopták a pénzünket. Megmérgezték az ételeinket.
Megpróbálják elvenni a szabadságunkat. Megpróbálják elvenni a boldogságunkat. Nem fogjuk nekik engedni!
Visszatérés az Ártatlansághoz 2013.12.21


Az AION portál nagyon sikeres aktivációja után, itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Ezért találkozni fogunk kisebb-nagyobb csoportokban, egyénileg vagy párokban, a december 21-i napforduló idején, hogy megtapasztaljuk a Visszatérést az Ártatlansághoz. Sokan fogunk összegyűlni és megnyitni magunkat a legmélyebb értelemben a Létnek (Forrásnak), az ártatlan Léleknek, hogy lehorgonyozzuk a tudatosságunkat azon a világon túl, ahol a Cabal (az Elit) próbál velünk játszadozni.AION PORTÁL AKTIVÁLÁS 2013-11-23


 Itt az ideje, hogy a világ sorsát a kezünkbe vegyük! Ezért találkozni fogunk nagy és kis csoportokban, mint egyének és párok a heliocentrikus Uránusz Plútó kvadrát idején november 23-án. Sokan kell, hogy összegyűljünk és elképzeljük, hogy az Esemény a MOSTban történik, és ezáltal egy tiszta és harmonikus kinyilatkozási csatornát teremthetünk a bolygó végső felszabadításához.Heti Világraszóló Béke Meditáció

MINDEN VASÁRNAP, kairói idő szerint este 11.11-kor van egy FONTOS MEDITÁCIÓ, amit VILÁGSZERTE koordinálnak, és amelynek az a célja, hogy AZ ISTENI FÉNYT A FÖLDRE HOZZA és azt a konfliktusok területeire irányítsa. 

Együtt EGYESÜLT TUDATOT alkotunk és kiküldjük a világba a SZERETET és a FÉNY hatalmas hullámát, hogy SEGÍTSÜNK életeket menteni és létrehozni az ÖRÖMBŐL fakadó új világot! 
A Béke Portál aktiválása 2013-08-25


Augusztus 25-én egy nagyon fontos portál fog megnyílni, ami a Fény erős infúzióját hozza az ellentmondásossá vált bolygó felszínére. Ezen a napon, a nyár következő nagy asztrológiai szextil konfigurációja lesz, miután az elsőre már sor került július 29-én.
Felkészülés a változásokra

Itt az ideje a következő lépésnek, hogy létrehozzuk az infrastruktúrát az Eseményre a bolygó felszínén. A fő hivatkozási oldal felkészíti instrukciókkal az embereket, akik elérték a beteljesülés egy bizonyos fokát: http://prepareforchange.net/
A reptilián birodalom bukása 

"A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az arkhónok által irányított  éterikus és asztrális síkon létező reptilián birodalom, mely a Föld felszíne körül található, illetve a fekete nemesség által irányított háttérhatalmi pénzügyi rabszolgarendszer a fizikai síkon az utolsó bástyái az egykor még óriási Orioni birodalomnak, melytől galaxis szerte évezredeken  keresztül rettegtek. Azonban a Fény terjedése az elmúlt néhány évtizedben oly mértékű volt, hogy immár a végső áttörés előtt állunk, mely térdre kényszeríti a reptilián birodalmat."VILÁG FELSZABADÍTÁSI MOZGALOM 
AZ ISTENNŐ VISSZATÉRÉSE - 2012-június-5-6 


Június 5-6-án lesz a Vénusz átvonulása, egy nagyon ritka égi jelenség, melynek során a Vénusz átvonul a Nap korongja előtt.  
A Vénusz átvonulása egy 8 éves ciklus lezárását fogja jelenteni, az Istennő Visszatérését, mely az előző 2004-es Vénusz átvonuláskor kezdődött. Az Istennői energia a Szeretet tiszta női esszenciája, ami majd segít megkönnyíteni a Föld felszabadításának folyamatát.