"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Latvian / Latvijas

Playlist

Notikuma meditācija, 21. novembrī 2015.

Atkal ir pienācis laiks rīkoties! Ir pienācis laiks atkal paņemt mūsu pasaules likteni mūsu pašu rokās!
Mēs visi piekrītam, ka planētas atbrīvošanas process ir stipri ievilcies.
Šī ir mūsu iespēja kopā paātrināt procesu.
Tāpēc mēs sanāksim grupās, lielajās un mazajās, individuāli, un parīs, 21. novembrī.
Šajā dienā beidzās viens nozīmīgs cikls un cits sākās.
Šis ir pagrieziena moments, kad mēs varam izmantot mūsu kolektīva nodoma spēku kā balstu tam, lai izsauktu izmaiņas, kuras mēs visi gaidām.
Cilvēku liels daudzums sanāks šajā dienā un piesauks pozitīvo citplanētu Zvaigžņu brāļu un māsu klātbūtni un iejaukšanos, kā arī apakšzemes Gaismas būtņu, kas palīdzēs mums mūsu planētas atbrīvošanās procesā no tumsas spēku tirānijas, tā kā pirmo reizi mūsu vēsturē mums būs iespēja kopā radīt mūsu pašu likteni kā brīvu Zemes pilsoņu.
Mūsu kolektīvā piepūle šajā dienā kļūs par palaišanas mehānismu, kas ļaus aktivizēt Plānu tādejādi, lai tas var realizēties.
Mūsu aktivācija šajā dienā kļūs par mūsu Gaismas Uzvaras deklarāciju.
Izplaties šo informāciju visur kur ir iespējams! Nopublicējiet to jūsu mājaslapās. Ja jums ir pazīstami kādi alternatīvie mediji, nosūtiet to viņiem.
Jūs varat izveidot Facebook grupu dalībniekiem jūsu reģionā. Mums tāpat ir vajadzīga viena galvenā Facebook grupa šim notikumam. Jūs tāpat varat radīt video par šo notikumu un nolikt to YouTube.
Zinātniskie pētījumi apstiprināja meditācijas pozitīvo iedarbību uz cilvēcisko sabiedrību, tāpēc katrs no jums, kas piedalīsies meditācijā, patiešām var palīdzēt pietuvināt Notikumu.
Mēs sāksim meditāciju sestdien, 21. novembrī plkst. 21:12 pēc Centrāleiropas laika (CET). Tas atbilst 22:12 ЕЕТ Kairā, 20:12 GMT Londonā, 15:12 EST Ņujorkā, 14:12 CST Čikāgā, 13:12 MST Denverā, 12:12 PST Losandželosā, 4:12 CST svētdien 22. novembrī Taipejā un 21. novembrī 22:12 pēc Latvijas laika.
Instrukcijas:
1. Izmantojiet jebkuru jums zināmu tehniku, lai atslābinātu savu ķermeni, un nomierināt prātu.
2. Radiet nodomu, lai šī meditācija ir kā instruments pilnīgas informācijas Atklāšanas un planētas atbrīvošanas Notikuma tuvināšanai.
3. Vizualizējiet tīras baltās gaismas staru, kas nāk no jūsu Dvēseles Zvaigznes čakras (20 cm virs galvas) pie katra meditācijas dalībnieka Dvēseles Zvaigznes čakras.
4. Vizualizējiet tagad jau kolektīvo gaismas staru, kas izplatās planētas Zeme enerģētiskajā sistēmā un sasniedz katras dzīvas būtnes Dvēseles Zvaigznes čakru, uz Zemes virsmas, zem Zemes virsmas un visā Saules sistēmā. Vizualizējiet, ka visas būtnes iesaistītas Zemes situācijā harmonizējas ar mērķi izpaust Atklāšanu un Notikumu pēc iespējas ātrāk un pozitīvajā veidā. Vizualizējiet, ka visi plazmas ieroči, tādi kā “strangelet” un “toplet” bumbas, ir aizvākti bez kaitējuma nodarīšanas. Vizualizējiet, ka visas citas eksotiskās militārās tehnoloģijas un ieroči, ko izmanto Tumsas Kabala, ir atklāti un aizvākti bez problēmām. Vizualizējiet, ka caur masu medijiem tiek atklāts daudz informācijas par citplanētiešu klātbūtni un zemes Slepeno Kosmisko Programmu.  Vizualizējiet, ka Notikums notiek un Zeme beidzot ir atbrīvota no Tumsas Kabalas varas.
Jaunumi par Notikuma meditāciju: http://2012portal.blogspot.com

Mūzika: Thomas Bergersen - Miracle



ATBRĪVOJIET KOLONIJAS! 30.MAIJĀ, 2015

Ir pienācis laiks rīkoties atkal! Ir pienācis laiks, lai ņemtu mūsu pasaules un Saules Sistēmas likteni mūsu pašu rokās!Tāpēc mēs tiksimies grupās, lielajās un mazajās, indivīduāli un pāriem, šā gada 30.maijā.Daudzi no mums pulcēsies un palīdzēs Daudzdimensiju Operāciju Saules Sistēmā (MOSS) izrāvienā, atbalstot Gaismas Spēkus, kas tagad atbrīvo mūsu Saules Sistēmu no pēdējās palikušās tumsas.



Planētas atbrīvošanu TAGAD! 


Mums visiem ir zināms, ka banku institūcijās, militāri rūpnieciskajā kompleksā un arī ārpus fiziskās esamības sfēras ir spēki, kas nevēlas, lai cilvēce būtu brīva. Viņi ir nozaguši mūsu naudu. Viņi ir saindējuši mūsu pārtiku. Viņi cenšas mums atņemt mūsu brīvību. 

Viņi cenšas mums atņemt mūsu laimi. Mēs viņiem to neļausim!