"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Romanian / Română

Playlist

MEDITATIA PENTRU EVENIMENT 21-XI-2015

Este timpul să luam din nou măsuri! Este timpul sa luam destinul lumii, în mâinile noastre! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetara dureaza prea mult. Acum este sansa noastra, ca la nivel colectiv sa acceleram procesul. Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi sau cupluri, în data de 21 noiembrie. În acea zi, un important ciclu se va incheia și un altul va începe. Acesta este punctul de cotitură în care ne putem utiliza puterea noastră colectivă de manifestare, cu scopul de a o folosi ca pe un pivot, pentru declanșarea schimbărilor, pe care le așteptam cu toții. In acea zi, se vor reuni mase de oameni și vor invoca prezența și intervenția surorilor și fraților Stelari, extraterestri pozitivi și a ființelor subterane de Lumina, care ne vor ajuta în procesul de eliberare a planetei noastre de sub tirania forțelor întunecate, astfel incat pentru prima dată în istoria noastră, vom avea șansa de a ne crea propriul destin în calitate de cetățeni liberi ai Pământului.
Efortul nostru in masă din acea zi va fi declanșatorul care ne va ajuta in activarea Planului, astfel încât să poată fi dus la îndeplinire. Activarea noastră din acea zi, va fi declarația noastră de Victorie a Luminii. Faceti acest mesaj viral! Raspanditi-l in toată lumea! Vă rugăm să-l postati pe site-uri și blog-uri. Dacă cunoașteți o alternativă media, le puteți trimite si lor mesajul. Puteți crea un grup pe Facebook care sa-i includa pe concetatenii cu aceleasi preocupari, ce fac parte din acea zona a lumii. De asemenea, avem nevoie de un grup principal pe Facebook, pentru acest eveniment. Puteți crea un filmulet cu acest subiect și-l puteti posta pe Youtube.
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi, care va participa la această meditație poate ajuta de fapt la aducerea Evenimentului mai aproape de noi:
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html
Vom face această meditație, Sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 09:12 pm ora Europei Centrale (CET). Aceasta echivalează cu 10:12 EET în Cairo, 08:12 GMT, la Londra, 03:12 EST în New York, 2:12 CST în Chicago, 13:12 MST în Denver și 12:12 PST în Los Angeles și 04:12 CST duminica, 22 noiembrie, în Taipei.
Puteți verifica ora meditației in functie de fusul vostru orar, aici:
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168
 Instrucţiuni:
1. Utilizați propria tehnică pentru a intra in starea de relaxare conștienta
2. Exprimati-va intenția de a utiliza această meditație ca pe un instrument pentru accelerarea procesului de Dezvaluire și a Evenimentului.
3. Vizualizati o raza de Lumina care emană din chakra Steaua Sufletului  (8 inch / 20 cm deasupra capului) în chakrele Steaua Sufletului, ale tuturor celor care mediteaza.
4. Vizualizati acum fasciculul colectiv de Lumina, cum se extinde în rețeaua de energie a Pământului și cum se conecteaza cu chakrele Steaua Sufletului, ale fiecarei ființe de pe suprafața planetei, de sub suprafața planetei și din intreg Sistemul Solar. Vizualizati toate ființele implicate în situația Pământului in armonie cu scopul de a manifesta Dezvaluirea și Evenimentul cât mai curând posibil într-un mod pozitiv. Vizualizati toate bombele strangelet cu plasmă cat și pe cele Toplet fiind îndepărtate in mod inofensiv. Vizualizati toate celelalte tehnologii de arme exotice ca fiind descoperite și apoi îndepărtate cu usurinta. Vizualizati Dezvăluirea completă, prin dezvaluirea masiva de informatii despre prezența extraterestră și programele spațiale secrete prin intermediul mass-mediei. Vizualizati cum Evenimentul are loc, eliberând în cele din urmă planeta Pământ.
Puteți găsi informatii inspiratoare despre Eveniment in acest articol:
http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event
 Actualizări despre meditația in vederea Evenimentului:
http://2012portal.blogspot.com
Traducere: Light Writer

mesagerulluimihail.blogspot.roPregatiti-va pentru Schimbare 

Acum este timpul sa facem urmatorul pas in crearea infrastructurii pentru Eveniment pe suprafata acestei planete. Site-ul de referinta cu instructiuni pregatitoare pentru populatia generala a atins un anumit grad de finalizare si are nevoie sa devina viral:
ACTIVARE PORTALULUI IS:IS - PARTEA 2 

Este timpul din nou să acționăm! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în mâinile noastre! Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi și cupluri, în momentul quadraturii Uranus Pluton la 15 decembrie 2014. Multi dintre noi se vor aduna și vor ancora energiile Vortexului Zeiței creând astfel un canal clar și armonios de manifestare pentru eliberarea finală a planetei.Fereastră de oportunitate 

O nouă Fereastră de Oportunitate este pe cale de a deschide în curând pe suprafața acestei planete. Această Fereastră de Oportunitate este cea mai mare șansă a noastră de pană acum de a face străpungerea finală în eliberare. Deși bătălia este încă departe de a fii terminată, grupul Chimera își pierde puterea cu cea mai mare viteză în istorie și Lumina de la capătul tunelului poate fi văzută clar. Această Fereastră de Oportunitate se va deschide pe 15 decembrie 2014, va avea punct de cotitură pe 21 ianuarie 2015 și se va încheia la 17 martie 2015.Activarea Zeiţei Cosmice 

Solstiţiul din 21 iunie (2014) va marca completarea unei operaţiuni importante a Forţelor Luminii. Acesta va fi activat de multe femei din Mişcarea de Rezistenţă şi Flota Pleiadeiană meditînd şi ghidînd energia lor de Iubire către umanitate. Fratia Trandafirului 

In Atlantida, preotesele Zeitei se adunau in cercuri de 12 pentru a ancora energia pacii si armoniei. Ele se numeau Fratia Trandafirului. La momentul solstitiului de vara din 21 iunie, va incepe procesul activarii planetare al arhetipului Zeitei. Va puteti alatura meditatiei in felul vostru propriu. Reintoarcerea la Inocenta 21.12.2013

După activarea cu succes a portalului Aion, este timpul din nou de acţiune! Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari si mici, individual si cupluri, în momentul solstiţiului din 21 decembrie, pentru a trăi experienţa intoarcerii la Inocenţă. Mulți dintre noi se vor aduna si se vor deschide la cel mai adânc aspect al Fiinţei noastre, Sufletul inocent, pentru a ancora constiinţa noastră dincolo de lumea jocurilor pe care cabala incearcă să le joace cu noi.


Meditatie globala pentru declansarea unei Revolutii a Luminii si a unei Noi Renasteri 

Activarea portalului Aion (Schimbarea veacurilor) 11-23-2013ACTIVAREA PORTALULUI AION 11-23-2013


Este timpul sa actionam din nou! Este timpul sa luam destinul lumii noastre in propriile maini. Si pentru asta ne vom intalni in grupuri mari sau mici, individual sau in perechi, in momentul formarii cuadraturii heliocentrice Uranus Pluton din 23 noiembrie. Multi dintre noi ne vom strange in grupuri pentru vizualizarea Evenimentului ce va avea loc in Prezent si vom crea un canal clar si armonios de manifestare pentru eliberarea finala a planetei noastre.ACTIVAREA PORTALULUI DE PACE din 25 AUGUST 2013

In data de 25 august se va deschide un portal foarte important care va aduce o infuzie puternica de Lumina in situatia conflictuala de pe suprafata acestei planete. In acea zi va avea loc urmatoarul mare sextil al configuratiei astrologice a acestei veri, de dupa sextilul din 29 iulie.