"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Slovenian / Slovenski

Playlist

Aktivacija Vrnitve Svetlobe dne 20./21. 01. 2019 

Ta meditacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja med silami Luči in teme, kar bo končno osvobodilo človeštvo. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja. Sile Luči se bodo osredotočile na celoten ameriški kontinent (Severna in Južna Amerika), ki ga bo Lunin mrk popolnoma zasenčil: 

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

Astrološka karta za našo meditacijo kaže močan veliki kvadrat med Luno in konjugiranim Luninim vozlom, v opoziciji s Soncem in Merkurjem ter v kvadratu z Uranom, Erido in Palado. V tej karti več planetov izraža številne močne aspekte (skupno okoli 20 aspektov!) z Galaktičnim Središčem, Plejadami in Sirijem. Ta močna konfiguracija ustvarja točko maksimalne napetosti, ki se bo sprostila z velikim kozmičnim prebojem.

V tej točki bo Kozmično Centralno Sonce poslalo ogromen pulz Svetlobe po vsem Stvarstvu. Ta pulz bo sprožil začetek končnega odstranjevanja vse teme iz Stvarstva ter sprožil začetek priprav na nov kozmični cikel.

Sile Luči imajo za tisti dan določen načrt, ki se ga bo razkrilo samo po zaključku te meditacije.

Namen naše meditacije je zasidrati na površju planeta čim več Svetlobe kot je le mogoče. 

To meditacijo bomo opravljali ob trenutku maksimalnega Luninega mrka v ponedeljek, 21. 01. 2019 ob 06:11 uri v Sloveniji. To je enako 14:11 uri po JST času v Tokiu, 13:11 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, 07:11 uri po EET času v Kairu, 06:11 uri po CET času v Parizu, 05:11 uri po UTC času v Londonu ter 00:11 uri po EST času v New Yorku. V srednjem in zahodnem delu ZDA bo še vedno nedelja, časi meditacije bo sledeči: ob 23:11 uri po CST v Čikagu, 20:11 uri v MST času v Denverju in 21:11 uri po PST času v Los Angelesu.

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite na spodnji povezavi:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Svetlobe na površje planeta.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca, ki se porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako Svetloba vztopa skozi naše Galaktično Centralno Sonce ter potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijone ter nato skozi sirijska zvezdna vrata, zatem pa vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vso preostalo temo tega vesolja, dokler ne ostane samo še Svetloba. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki vsem bitjem celotnega vesolja prinaša čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

5. Dvignite svoje roke nad glavo ter se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.

6. Med vrtenjem pojte mantro iiii (i kot v besedi “mir”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se vaše telo spreminja v briljanten steber Svetlobe z na milijone mavričnih zvezdic razpršenih znotraj tega stebra Svetlobe.

7. Nadaljujte s petjem mantre in vrtenjem. Po nekaj minutah spustite svoje roke ob telo in nadaljujte z vrtenjem okoli svoje osi v smeri urinega kazalca.

8. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (e kot v besedi “letalo”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Svetlobe širi iz vašega srca navzven po celotnem planetu.

Ta mavrični vrtinec kliče prisotnosti vaših duš dvojčic,  sorodnih duš,  dušnih družin, duhovnih vodnikov ter kliče prisotnost Mojstrov Modrosti, Plejadčanov, angelov, delfinov, ter ostala bitja Luči. Predstavljajte si, kako se vaše duše dvojčice, sorodne duše in dušne družine prebujajo in združijo z vami v Eno bitje v mandali Svetlobe.

Predlagani čas naše meditacije je 20 minut.

Boginja hoče Svetlobo in Svetloba bo!

Sveže novice o meditaciji Vrnitve Svetlobe:

http://2012portal.blogspot.com


https://zmagaluci.blogspot.com/MEDITACIJA ZA DOGODEK 21.11.2015

Čas je za ponovno akcijo! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta v naše roke!
 Vsi se strinjamo, da poteka proces planetarne osvoboditve prepočasi.
 Tu imamo priložnost, da kolektivno pospešimo ta proces.
Zato se bomo zbrali v skupinah, večjih in manjših, kot posamezniki in pari, 21. novembra.
Na ta dan se bo zaključil pomemben ciklus in začel se bo nov cikel.
To je točka obrata, ko lahko uporabimo našo kolektivno moč manifestacije kot pivot, ki bo sprožil spremembe, na katere vsi čakamo.
Mase se bodo zbrale na ta dan in poklicale prisotnost in posredovanje pozitivnih izvenzemeljskih zvezdnih bratov in sester in podzemeljskih bitij luči, ki nam bodo asistirali v procesu osvoboditve našega planeta izpod tiranije temnih sil, tako da bomo prvič v naši zgodovini imeli priložnost kreirati našo lastno usodo kot svobodni prebivalci planeta Zemlja.
Naše skupno prizadevanje na ta dan bo sprožilec, ki bo pomagal aktivirati Načrt, tako da bo ta lahko izpolnjen.
 Naša aktivacija na ta dan je naša deklaracija Zmage Luči.
Delite po internetu! Delite po vsem svetu! Prosimo, objavite po vaših spletnih straneh in blogih. Če poznate alternativen medij, pošljite tja ta poziv.
Lahko kreirate facebook skupino za vašo lokalno skupino ljudi, ki bo to delala v vašem koncu sveta. Potrebujemo tudi glavno facebook skupino za ta dogodek. Lahko kreirate video o tem in ga objavite na youtubu.
Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke masovnih meditacij na človeško družbo, tako da bo vsak izmed vas, ki se bo udeležil te meditacije, dejansko lahko prispeval k temu, da se bo Dogodek zgodil prej.
To meditacijo bomo delali v soboto, 21.novembra 2015 ob 9:12 pm (ob 21:12 uri) po centralno evropskem času (CET). To je enako 10:12 pm EET v Kairu, 8:12 pm GMT v Londonu, 3:12 pm EST v New Yorku, 2:12 pm CST v Chicagu, 1:12 pm MST v Denverju in 12:12 pm PST v Los Angelesu, in 4:12 am CST v nedeljo, 22. Novembra v Taipeju.
Navodila:
 1. Uporabite vašo lastno tehniko, ki vam bo prinesla sproščeno stanje zavesti
2. Izrecite vaš namen, da uporabite to meditacijo kot orodje za pospešitev procesa, ki bo pripeljal do Razkritja in Dogodka.
3. Vizualizirajte steber luči, ki žari iz vaše čakre zvezde duše (20 cm nad vašo glavo) in se povezuje s čakrami zvezde duše vseh meditirajočih.
4. Vizualizirajte zdaj kolektivni steber luči, ki se širi v zemeljsko energijsko polje in se povezuje s čakrami zvezde duše vsakega čutečega bitja na površini planeta, pod površino planeta in v celotnem sončnem sistemu.
 Vizualizirajte vsa bitja vpletena v situacijo na Zemlji, kako se harmonizirajo z namenom uresničenja razkritja (Disclosure) in dogodka tako hitro, kot je možno, in na pozitiven način.
Vizualizirajte, kako so odstranjene vse plazmatske strangeletne in topletne bombe na neškodljiv način. Vizualizirajte vse druge eksotične tehnologije orožij razkrite in nato z lahkoto odstranjene.
Vizualizirajte popolno razkritje, s sprostitvijo masovnih informacij o izvenzemeljski prisotnosti in o tajnih vesoljskih programih preko masovnih medijev.
Vizualizirajte, da se zgodi Dogodek, ki bo končno osvobodil Zemljo.


OSVOBODIMO KOLONIJE! 30.maj 2015

Čas je, da gremo ponovno v akcijo! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta in sončnega sistema v naše roke! Zato se bomo srečali, v majhnih in velikih skupinah, kot posamezniki in pari 30.maja letos. Mnogi od nas se bomo zbrali in asistirali v preboju multidimenzionalnih operacij sončnega sistema (MOSS) , da podpremo sile Luči, ki zdaj osvobajajo naš sončni sistem zadnjih preostankov teme. V preteklosti so mnoga človeška bitja živela kot talci v suženjstvu v mnogih kolonijah v sončnem sistemu, ki so pripadala različnim tajnim vesoljskim programom.


Aktivacija Portala IS:IS drugi del 

...Zato se bomo zbrali v velike in majhne skupine, kot posamezniki in pari v času kvadrata Uran Pluton 15. Decembra 2014. Mnogi od nas se bomo zbrali in zasidrali energije Vrtinca Boginje ter tako kreirali čist in harmoničen kanal manifestacije za končno osvoboditev planeta.
Okno Priložnosti 2014-2015

Novo okno priložnosti se bo kmalu odprlo na površini tega planeta.
To okno priložnosti je naša največja priložnost dosedaj, da naredimo končni preboj za osvoboditev. Čeprav bitka še zdaleč ni končana, izgublja skupina Chimera svojo moč v največji meri v vsej zabeleženi zgodovini in svetloba na koncu tunela je jasno vidna.


Tedenska Planetarna Meditacija 

Prišel je čas za nas na površini planeta da dosežemo novo stopnjo enotnosti in sodelovanja, da ne glede na naše osebne razlike pomagamo planetu v njegovi transformaciji. Zaradi tega sile luči pošiljajo klic vsem meditacijskim skupinam na planetu, da se združijo in kreirajo močno polje pozitivne energije. Ideja je, da imamo svetovno meditacijo enkrat tedensko ob istem času, med katero lahko skupine in posamezniki delajo njihovo lastno meditacijo na njim lasten način. Če bomo vsi meditirali v istem trenutku, se bo ustvarilo zelo močno skladno resonančno polje, ki lahko resnično prične transformirati našo kolektivno resničnost. 


AKTIVACIJA KOZMIČNE BOGINJE 

Solsticij 21.junija bo zaznamoval dovršitev pomembne operacije sil luči. Ta bo aktiviran s strani mnogih žensk Odporniškega Gibanja in plejadske flote, ki bodo meditirale in usmerjale svojo ljubečo energijo človeštvu. 


Sestrstvo Vrtnice 

V Atlantidi so se svečenice boginje zbirale v krogih (dvanajst svečenic), da zasidrajo energijo miru in harmonije. Imenovale so se sestrstvo vrtnice.
V trenutku poletnega solsticija 21.junija se bo pričel proces aktivacije planetarnega arhetipa boginje. Planetarna osvoboditev ZDAJ!

Vsi se zavedamo, da obstajajo sile znotraj bančnih ustanov, vojaško industrijskega kompleksa in tudi na nefizičnih nivojih, ki ne želijo, da bi bilo človeštvo svobodno. Ukradle so nam naš denar. Zastrupile so nam našo hrano. Skušajo nam vzeti našo svobodo. Skušajo nam vzeti našo srečo. Tega jim ne bomo dovolili.VRNITEV NEDOLŽNOSTI 21.12.2013 

Po zelo uspešni aktivaciji portala Aion je čas za ponovno akcijo! Zato se bomo zbrali v skupinah, velikih in majhnih, kot posamezniki in pari, v času solsticija 21. Decembra da izkusimo Vrnitev Nedolžnosti. Mnogi od nas se bomo zbrali in odprli svoje bitje najglobljemu aspektu v nas, nedolžnosti naše duše, da zasidramo našo zavest onstran sveta iger, ki jih hoče z nami igrati kabala.


AKTIVACIJA PORTALA AION 23-11-2013

Čas je za ponovno akcijo! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta v svoje roke! Zato se bomo srečali v velikih in majhnih skupinah, kot posamezniki in pari, v času heliocentričnega kvadrata Uran-Pluton 23.novembra. Mnogi izmed nas se bomo zbrali in vizualizirali, kako se Dogodek dogaja v sedanjem trenutku, v »SEDAJ« in tako kreirali čist in harmoničen kanal za manifestacijo končne osvoboditve na planetu.