"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Slovenian / Slovenski

Playlist

MEDITACIJA ZA DOGODEK 21.11.2015

Čas je za ponovno akcijo! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta v naše roke!
 Vsi se strinjamo, da poteka proces planetarne osvoboditve prepočasi.
 Tu imamo priložnost, da kolektivno pospešimo ta proces.
Zato se bomo zbrali v skupinah, večjih in manjših, kot posamezniki in pari, 21. novembra.
Na ta dan se bo zaključil pomemben ciklus in začel se bo nov cikel.
To je točka obrata, ko lahko uporabimo našo kolektivno moč manifestacije kot pivot, ki bo sprožil spremembe, na katere vsi čakamo.
Mase se bodo zbrale na ta dan in poklicale prisotnost in posredovanje pozitivnih izvenzemeljskih zvezdnih bratov in sester in podzemeljskih bitij luči, ki nam bodo asistirali v procesu osvoboditve našega planeta izpod tiranije temnih sil, tako da bomo prvič v naši zgodovini imeli priložnost kreirati našo lastno usodo kot svobodni prebivalci planeta Zemlja.
Naše skupno prizadevanje na ta dan bo sprožilec, ki bo pomagal aktivirati Načrt, tako da bo ta lahko izpolnjen.
 Naša aktivacija na ta dan je naša deklaracija Zmage Luči.
Delite po internetu! Delite po vsem svetu! Prosimo, objavite po vaših spletnih straneh in blogih. Če poznate alternativen medij, pošljite tja ta poziv.
Lahko kreirate facebook skupino za vašo lokalno skupino ljudi, ki bo to delala v vašem koncu sveta. Potrebujemo tudi glavno facebook skupino za ta dogodek. Lahko kreirate video o tem in ga objavite na youtubu.
Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke masovnih meditacij na človeško družbo, tako da bo vsak izmed vas, ki se bo udeležil te meditacije, dejansko lahko prispeval k temu, da se bo Dogodek zgodil prej.
To meditacijo bomo delali v soboto, 21.novembra 2015 ob 9:12 pm (ob 21:12 uri) po centralno evropskem času (CET). To je enako 10:12 pm EET v Kairu, 8:12 pm GMT v Londonu, 3:12 pm EST v New Yorku, 2:12 pm CST v Chicagu, 1:12 pm MST v Denverju in 12:12 pm PST v Los Angelesu, in 4:12 am CST v nedeljo, 22. Novembra v Taipeju.
Navodila:
 1. Uporabite vašo lastno tehniko, ki vam bo prinesla sproščeno stanje zavesti
2. Izrecite vaš namen, da uporabite to meditacijo kot orodje za pospešitev procesa, ki bo pripeljal do Razkritja in Dogodka.
3. Vizualizirajte steber luči, ki žari iz vaše čakre zvezde duše (20 cm nad vašo glavo) in se povezuje s čakrami zvezde duše vseh meditirajočih.
4. Vizualizirajte zdaj kolektivni steber luči, ki se širi v zemeljsko energijsko polje in se povezuje s čakrami zvezde duše vsakega čutečega bitja na površini planeta, pod površino planeta in v celotnem sončnem sistemu.
 Vizualizirajte vsa bitja vpletena v situacijo na Zemlji, kako se harmonizirajo z namenom uresničenja razkritja (Disclosure) in dogodka tako hitro, kot je možno, in na pozitiven način.
Vizualizirajte, kako so odstranjene vse plazmatske strangeletne in topletne bombe na neškodljiv način. Vizualizirajte vse druge eksotične tehnologije orožij razkrite in nato z lahkoto odstranjene.
Vizualizirajte popolno razkritje, s sprostitvijo masovnih informacij o izvenzemeljski prisotnosti in o tajnih vesoljskih programih preko masovnih medijev.
Vizualizirajte, da se zgodi Dogodek, ki bo končno osvobodil Zemljo.


OSVOBODIMO KOLONIJE! 30.maj 2015

Čas je, da gremo ponovno v akcijo! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta in sončnega sistema v naše roke! Zato se bomo srečali, v majhnih in velikih skupinah, kot posamezniki in pari 30.maja letos. Mnogi od nas se bomo zbrali in asistirali v preboju multidimenzionalnih operacij sončnega sistema (MOSS) , da podpremo sile Luči, ki zdaj osvobajajo naš sončni sistem zadnjih preostankov teme. V preteklosti so mnoga človeška bitja živela kot talci v suženjstvu v mnogih kolonijah v sončnem sistemu, ki so pripadala različnim tajnim vesoljskim programom.


Aktivacija Portala IS:IS drugi del 

...Zato se bomo zbrali v velike in majhne skupine, kot posamezniki in pari v času kvadrata Uran Pluton 15. Decembra 2014. Mnogi od nas se bomo zbrali in zasidrali energije Vrtinca Boginje ter tako kreirali čist in harmoničen kanal manifestacije za končno osvoboditev planeta.
Okno Priložnosti 2014-2015

Novo okno priložnosti se bo kmalu odprlo na površini tega planeta.
To okno priložnosti je naša največja priložnost dosedaj, da naredimo končni preboj za osvoboditev. Čeprav bitka še zdaleč ni končana, izgublja skupina Chimera svojo moč v največji meri v vsej zabeleženi zgodovini in svetloba na koncu tunela je jasno vidna.


Tedenska Planetarna Meditacija 

Prišel je čas za nas na površini planeta da dosežemo novo stopnjo enotnosti in sodelovanja, da ne glede na naše osebne razlike pomagamo planetu v njegovi transformaciji. Zaradi tega sile luči pošiljajo klic vsem meditacijskim skupinam na planetu, da se združijo in kreirajo močno polje pozitivne energije. Ideja je, da imamo svetovno meditacijo enkrat tedensko ob istem času, med katero lahko skupine in posamezniki delajo njihovo lastno meditacijo na njim lasten način. Če bomo vsi meditirali v istem trenutku, se bo ustvarilo zelo močno skladno resonančno polje, ki lahko resnično prične transformirati našo kolektivno resničnost. 


AKTIVACIJA KOZMIČNE BOGINJE 

Solsticij 21.junija bo zaznamoval dovršitev pomembne operacije sil luči. Ta bo aktiviran s strani mnogih žensk Odporniškega Gibanja in plejadske flote, ki bodo meditirale in usmerjale svojo ljubečo energijo človeštvu. 


Sestrstvo Vrtnice 

V Atlantidi so se svečenice boginje zbirale v krogih (dvanajst svečenic), da zasidrajo energijo miru in harmonije. Imenovale so se sestrstvo vrtnice.
V trenutku poletnega solsticija 21.junija se bo pričel proces aktivacije planetarnega arhetipa boginje. Planetarna osvoboditev ZDAJ!

Vsi se zavedamo, da obstajajo sile znotraj bančnih ustanov, vojaško industrijskega kompleksa in tudi na nefizičnih nivojih, ki ne želijo, da bi bilo človeštvo svobodno. Ukradle so nam naš denar. Zastrupile so nam našo hrano. Skušajo nam vzeti našo svobodo. Skušajo nam vzeti našo srečo. Tega jim ne bomo dovolili.VRNITEV NEDOLŽNOSTI 21.12.2013 

Po zelo uspešni aktivaciji portala Aion je čas za ponovno akcijo! Zato se bomo zbrali v skupinah, velikih in majhnih, kot posamezniki in pari, v času solsticija 21. Decembra da izkusimo Vrnitev Nedolžnosti. Mnogi od nas se bomo zbrali in odprli svoje bitje najglobljemu aspektu v nas, nedolžnosti naše duše, da zasidramo našo zavest onstran sveta iger, ki jih hoče z nami igrati kabala.


AKTIVACIJA PORTALA AION 23-11-2013

Čas je za ponovno akcijo! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta v svoje roke! Zato se bomo srečali v velikih in majhnih skupinah, kot posamezniki in pari, v času heliocentričnega kvadrata Uran-Pluton 23.novembra. Mnogi izmed nas se bomo zbrali in vizualizirali, kako se Dogodek dogaja v sedanjem trenutku, v »SEDAJ« in tako kreirali čist in harmoničen kanal za manifestacijo končne osvoboditve na planetu.