"We are living in extraordinary times. This is the shift of the ages. The financial system will restructure itself, the matrix will fall apart and new society will be born. Our reality is about to shift and changes will affect everybody. This world is about to enter a totally new dimension, a new reality, an end of linear time. Are you ready? This tour is not just an introduction to preparedness… It is the ultimate preparation for this extraordinary time. It contains information and guidance about time around 2012 and the planetary dimensional shift, never before revealed on this planet." - Cobra

You can see my videos here. Most of them are related to Cobra's posts. They can give you better understanding about the situation of the shift of the ages.
Gaia Confederation member

Swedish / Svenska


EVENT-MEDITATION - 21 November 2015

Det är dags att agera igen! Det är dags att ta ödet för vår värld i våra egna händer!
Vi tycker alla att processen för planetens befrielsen tar för lång tid.
Nu har vi vår chans att kollektivt påskynda processen.
Därför träffas vi i grupper, små och stora, som individer och par, den 21 November.
Den dagen kommer en viktig cykel att avslutas och en annan börjar.
Detta är en vändpunkt där vi kan utnyttja vår kollektiva manifestationskraft som en pivot för att utlösa de förändringar vi alla väntar på.
Massorna kommer att samlas den dagen och åberopa närvaron och ingripandet av positiva utomjordiska Stjärnbröder och systrar och underjordiska Ljusvarelser som kommer att hjälpa oss i befrielsen av vår planet från de mörka krafterna så att vi för första gången i vår historia har chansen att skapa vårt eget öde som fria medborgare på Jorden.
Vår gemensamma prestation på denna dag kommer att vara den utlösare som hjälper till att aktivera Planen så att den kan förverkligas.
Vår aktivering den dagen innebär vår Seger för Ljuset.
Sprid detta vitt och brett! Dela med er över hela världen! Posta detta på dina webbplatser och bloggar. Om du känner till alternativa mediekanaler, kan du sända det till dem.
Du kan skapa en Facebook-grupp för din lokala grupp av människor som utför meditationen i din del av världen. Vi behöver även en primär Facebook-grupp för detta evenemang. Du kan skapa en video om detta och lägga upp den på Youtube.
Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av massmeditationer på det mänskliga samhället, och ni som deltar i denna meditation kan faktiskt få The Event att inträffa tidigare:
http://thespiritscience.net/2015/06/1...
http://www.worldpeacegroup.org/washin…
Vi kommer att utföra denna meditation på lördag, 21 November kl. 9:12 pm Central europeisk tid (CET).
Detta motsvarar 10:12 pm EET i Kairo, 8:12 pm GMT i London, 3:12 pm EST i New York, 2:12 pm CST i Chicago, 1:12 MST i Denver och 12:12 pm PST i Los Angeles, och 4:12 am CST på söndag 22 November i Taipei.
Du kan kontrollera tiden för meditation för din tidszon här:
http://www.timeanddate.com/worldclock…
INSTRUKTIONER:
1. Använda din egen teknik för att ta dig till ett avslappnat medvetandetillstånd.
2. Ange din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen mot Avslöjande och The Event.
3. Visualisera en stråle av Ljus som kommer från ditt Soul Star chakra (8 tum/20 centimeter ovanför ditt huvud) till Soul Star chakra hos alla som mediterar.
4. Visualisera nu en kollektiv stråle av Ljus som expanderar in i Jordens energinät (ley lines) och som ansluter till Soul Star chakra hos alla förnimmande varelser på planetens yta, under planetens yta och genom hela Solsystemet.
Visualisera hur alla varelser som är involverade i Jordens situation harmoniserar med syftet att manifestera Avslöjandet och The Event så snart som möjligt och på ett positivt sätt.
Visualisera hur alla plasma-strangelet och toplet-bomber ofarligt bortskaffas. Visualisera hur alla andra exotiska vapenteknologier avslöjas och sedan bortskaffas utan ansträngning.
Visualisera att massmedia Avslöjar fullständig information om utomjordisk närvaro och hemliga rymdprogram.
Visualisera att The Event äger rum, och slutligen befriar planeten Jorden.
Uppdateringar om The Event-meditation:
http://2012portal.blogspot.com
I denna artikel finner du inspirerande information om The Event:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-eventBEFRIA KOLONIERNA! 30 maj, 2015
Det är dags att agera igen! Det är dags att ta vår världs- och Solsystems öde i egna händer! Därför kommer vi att träffas i stora såväl som små grupper, som enskilda individer eller som par den 30 maj i år. Många av oss kommer att samlas och bidra till genombrottet av operation ”Multidimensional Operations Solar System” (MOSS) för att stödja de Ljusstyrkor som nu är igång med att befria vårt Solsystem från de sista resterna av mörker.

No comments:

Post a Comment